Walhalla

 

Wandelen & Feesten & Dineren / BBQ Beleef met vrienden en collega's het magische Odin arrangement en geniet aanvullend van een heerlijk Noormannen- of Keizerdiner of Noormannen-BBQ. Prijs op aanvraag.

 

Aan de hand van een interactieve slideshow, korte filmpjes en een gezellige wandeling langs de Noormannenroute, beleef je op een ontspannende manier het stukje magische geschiedenis uit de jaren 880-885 na Christus. We nemen je mee op reis in de wereld van de Noormannen en de Franken in het middeleeuwse Limburg. Hun manier van leven, de intriges, het verraad, onderlinge gevechten en hun romantische liefdes. 

Welke invloed hebben zij gehad op onze wereld en wat vinden we van toen nog terug in ons dagelijkse leven van nu? Een beleving voor jong en oud!

We laten je deze beleving niet alleen ervaren door in de voetsporen van de Noormannen te lopen, maar ook door in de huid van deze mannen en vrouwen uit het Noorden te kruipen. Je wordt in de kleren en uitrusting uit de vroege middeleeuwen gestoken en we maken grappige groepsfoto's. De foto's krijg je digitaal toegestuurd zodat je ze makkelijk kunt delen met vrienden, familie en collega's.

Beleven maakt hongerig. Langs de Noormannenroute wordt je overvallen door een heerlijke picknick in het veld, met o.a. Noormannenbrood, worsten, kaas en veel meer lekkers. Een traditionele weldaad voor de interne Noorman, waarbij er getoost kan worden op mooie tijden en een lang en vruchtbaar leven.

Na vertooiing van de wandeling, zul je op het einde van de Noormannenroute op hartelijke wijze ontvangen worden voor de Noormannen-BBQ of voor het diner bij Grand-Café De Boei of Restaurant Maaszicht. Hier word je verwend met een speciale BBQ, Noormannendiner of Keizer Karel Diner. Je hoeft hierbij niet op je tafelmanieren te letten, want je zult je moeten aanpassen aan eetgewoonten van de mannen en vrouwen van toen. De prijs per persoon is inclusief het eten van een heerlijk 3-gangen menu, afgestemd op voedsel en ingrediënten van weleer. Let op, gezien het feit dat de Noormannen en de Franken aardig wat bier uit hun drinkhoorns en wijn uit hun glazen konden verstouwen en dat zij ervan hielden om lang te tafelen, is de drank tijdens het diner niet in de prijs inbegrepen.

Zie voor het Noormannendiner: klik HIER

Zie voor het Keizer Karel diner: klik HIER

Informeer ook naar de mogelijke combinaties met Vikinggames... en het Noorvrouwenarrangement speciaal voor de dames...

Voor meer informatie over de Noormannen-BBQ en het Walhalla arrangement kun je per mail contact opnemen met Vic Mostart van Noormannen Asselt op v.mostart@commos.nl. Daar de ingrediënten van te voren ingekocht moeten worden, voor deze speciale BBQ, het Noormannendiner en Keizer Karel Diner, moet je er rekening mee houden het Walhalla arrangement minimaal 1 week vooraf te boeken.

 

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl