Tyr

 

(School-)excursie: Beleef met klasgenoten, collega's of vrienden de magische geschiedenis "Godfried in de vroege middeleeuwen van Midden-Limburg" en loop met de gids de Noormannenroute. Geschikt tot 30 personen. Vanaf 75 euro per groep.

 

 

Aan de hand van een gezellige Luisterverhaalwandeling over de Noormannenroute, beleef je op een ontspannende manier het stukje magische geschiedenis uit de jaren 880-885 na Christus. We nemen je mee op reis in de wereld van de Noormannen en de Franken in het middeleeuwse Limburg. Hun manier van leven, de intriges, het verraad, onderlinge gevechten en hun romantische liefdes. Welke invloed hebben zij gehad op onze wereld en wat vinden we van toen nog terug in ons dagelijkse leven van nu? Een beleving voor iedereen!

Voor meer informatie over het Tyr arrangement kun je per mail contact opnemen met Vic Mostart van Noormannen Asselt op v.mostart@commos.nl. Daar er diverse voorbereidingen moeten worden getroffen, moet je er rekening mee houden het Tyr arrangement minimaal 1 week vooraf te boeken.

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl