Odin

 

Wandelen & Feesten: Beleef met vrienden en collega's de magische geschiedenis "Godfried in de vroege middeleeuwen van Midden-Limburg". Ontvang een unieke foto in traditionele Noormannen-kleren en uitrusting. Loop met gids de Noormannenroute en geniet met z'n allen van een picknick. Vanaf 19,50 euro p.p.

 

Aan de hand van een interactieve slideshow en een gezellige wandeling langs de Noormannenroute, beleef je op een ontspannende manier het stukje magische geschiedenis uit de jaren 880-885 na Christus. We nemen je mee op reis in de wereld van de Noormannen en de Franken in het middeleeuwse Limburg. Hun manier van leven, de intriges, het verraad, onderlinge gevechten en hun romantische liefdes. Welke invloed hebben zij gehad op onze wereld en wat vinden we van toen nog terug in ons dagelijkse leven van nu? Een beleving voor jong en oud!

We laten je deze beleving niet alleen ervaren door in de voetsporen van de Noormannen te lopen, maar ook door in de huid van deze mannen en vrouwen uit het Noorden te kruipen. Je wordt in de kleren en uitrusting uit de vroege middeleeuwen gestoken en we maken grappige groepsfoto's. De foto's krijg je digitaal toegestuurd zodat je ze makkelijk kunt delen met vrienden, familie en collega's.

Beleven maakt hongerig. Langs de Noormannenroute wordt je overvallen door een heerlijke picknick in het veld, met o.a. Noormannenbrood, worsten, kaas en veel meer lekkers. Een traditionele weldaad voor de interne Noorman, waarbij er getoost kan worden op mooie tijden en een lang en vruchtbaar leven.

Informeer ook naar de mogelijke combinaties met Vikinggames... en het Noorvrouwenarrangement speciaal voor de dames...

Voor meer informatie over het Odin arrangement kun je per mail contact opnemen met Vic Mostart van Noormannen Asselt op v.mostart@commos.nl. Daar er diverse voorbereidingen moeten worden getroffen, moet je er rekening mee houden het Odin arrangement minimaal 1 week vooraf te boeken.

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl