Idun

 

Kinderfeestje: Beleef met vriendjes en vriendinnetjes het magische feestje " Zoek de schat van de Noormannen". Maak een grappige foto in Noormannenkleren en uitrusting. Ontvang je eigen Noormannenzwaard met jouw naam er op in Runenschrift. Vanaf leeftijd 6 jaar. Geschikt voor 6 - 10 personen. Vanaf  9,50 euro p.p.

 

Aan de hand van plaatjes en korte filmpjes en een gezellige speurtocht langs de Noormannenroute, beleef je op een grappige manier het stukje magische geschiedenis uit de jaren 880-885 na Christus. 

We nemen je mee op reis in de wereld van de Noormannen en de Franken in het middeleeuwse Limburg. Hun manier van leven, de intriges, het verraad, onderlinge gevechten en hun romantische liefdes. Welke invloed hebben zij gehad op onze wereld en wat vinden we van toen nog terug in ons dagelijkse leven van nu? Een avontuur om nooit te vergeten!

We laten je deze beleving niet alleen ervaren door in de voetsporen van de Noormannen te lopen, maar ook door in de huid van deze mannen en vrouwen en kinderen uit het Noorden te kruipen. Je wordt in de kleren en uitrusting uit de vroege middeleeuwen gestoken en we maken leuke groepsfoto's. De foto's krijg je digitaal toegestuurd zodat je ze makkelijk kunt delen met vrienden en familie.

Samen gaan we op zoek naar de vermiste Schat van de Noormannen. Aan de hand van vragen en aanwijzingen moet je uitpuzzelen waar deze verborgen ligt. Ben jij net zo slim als een Noorman en vind je de schat?

Voor meer informatie over het Idun arrangement kun je per mail contact opnemen met Vic Mostart van Noormannen Asselt op v.mostart@commos.nl. Daar er diverse voorbereidingen moeten worden getroffen, moet je er rekening mee houden het Idun arrangement minimaal 1 week vooraf te boeken.

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl