Asgard

 

Vakantie: Verblijf met vrienden en familie in de ruim opgezette vakantiewoning Rozenhofje gelegen in het pittoreske Asselt aan de Maasplassen. Beleef de Noormannenarrangementen en geniet bijv. van de Noormannenmassage. Woning geschikt voor 2 - 6 personen. Prijs per week / midweek / weekend vanaf 295 euro. Kijk voor meer informatie en foto's op www.rozenhofje.nl

 

Vier je vakantie in vakantiewoning Rozenhofje en geniet gedurende je verblijf van de diverse arrangementen die Noormannen Asselt te bieden heeft. Een beleving voor jong en oud.

Na bijvoorbeeld een verfrissende wandeling langs de Maasplassen, kruip je in de huid van de mannen en vrouwen uit het Noorden en ervaar je liggend op een comfortabele massagetafel de unieke Noormannenmassage. Onderga gedurende 105 minuten het voetbad, de warme compressen en de stenen massage over het lichaam en voel het Noormannenbloed weer door je aderen stromen. Prijs 75 euro p.p. 

Ga op een Noormannenstrooptocht en plunder het Designer Outlet Roermond en bezoek de Deens designwinkel LOFT 76 en ontvang een gratis lekker kopje koffie en een VT-Wonen Magazine voor de knusse avonduurtjes op de bank of de tuin van de vakantiewoning...  

Voor meer informatie over het Asgard arrangement en beschikbaarheid van de vakantiewoning kun je terecht op de website www.rozenhofje.nl en per mail contact opnemen met Vic Mostart van Noormannen Asselt op v.mostart@commos.nl.

Nederlands Deutsch English
Noormannenarrangement ~ Op de Berg 6 ~ Asselt aan de Maas (Roermond) ~ 06-38899468 ~ v.mostart@commos.nl